Bellen voor sponsoring van de BinckBank Tour: de campagne is gestart.
Bellen voor sponsoring van de BinckBank Tour: de campagne is gestart. Foto: Rikus ten Brücke

Bellen voor BinckBank Tour

Venray | De Stichting Wielerpromotie Venray is in nauwe samenwerking met de gemeente Venray druk bezig met de voorbereidingen op de komst van de BinckBank Tour naar Venray.

Op maandag 7 augustus, als de kermisattracties op volle toeren draaien in het centrum, is Venray finishplaats van de meerdaagse wielerwedstrijd uit de UCI WorldTour.

Het wielerspektakel zet Venray op de kaart en trekt vele media uit binnen- en buitenland en tienduizenden fans. Om voldoende vrijwilligers en financiën bijeen te krijgen, is de stichting deze week gestart met een actieve publiciteitscampagne.

Tevens wordt het bedrijfsleven de komende tijd telefonisch en persoonlijk benaderd voor sponsoring. Ook de wethouders Lucien Peeters en Jan Loonen dragen de komst van BinckBank Tour en de organiserende stichting een warm hart toe. Tijdens een belronde ter promotie van de BinckBank Tour wisten ze een aantal nieuwe sponsoren aan zich te binden. Belangstellende bedrijven kunnen zich met hun sponsorvragen melden bij penningmeester Christ van den Munckhof via e-mail christ@vandenmunckhof.nl.

De stichting is ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Zij kunnen zich melden bij secretaris en pr-man Ron Koenen via e-mail ron@peelenmaasvenray.nl.

De vrijwilligers krijgen een vergoeding.