Jeugd Red Stars

Venray | In heel Limburg zijn jeugd play-off wedstrijden gespeeld.

In al deze wedstrijden waren teams van Red Stars vertegenwoordigd met goede resultaten. In Venray speelden Red Stars 6, 8 en 9 hun wedstrijden met succes. Klasse 2 had bij de laatste vier Red Stars 6 Eline Smeets en Gijs Vreugdenhil. Zij maakten het spannend in de eerste partij tegen Venlo 1 door nipt te winnen met 3-2. In de finale moest gespeeld worden tegen Wap-in 1 uit Wannsum en ook deze partij was spannend. Tot de laatste partij was het niet zeker of Red Stars 6 als winnaar uit de bus kwam. Vreugdenhil liet de supporters tot de vijfde game in spanning, maar uiteindelijk werd via zijn winst Red Stars 6 winnaar van de play-off ronde en dus geplaatst voor de Limburgse finale. Klasse 5 bestond uit Red Stars 8 en 9 naast Westa 8 uit Wessem en Destatec 5 uit Swalmen.

In de eerste ronde maakten de Venrayse teams erg spannend, maar uiteindelijk plaatsten beiden zich via overwinningen voor de finale tegen elkaar. In deze broederstrijd werd er tegen elkaar geknokt voor de winst. Uiteindelijk wisten Red Stars 9 Pieter en Thomas Zwiers de eerste plaats met een 3-2 zege te behalen. Op de tweede plaats eindigden EsmeƩ Eeren, Maud Arts en Isa Engels.

Met deze zege plaatsten zich ook voor de Limburgse finale Red Stars 9. Zaterdag 20 mei zijn er clubkampioenschappen jeugd, senioren en recreanten vanaf 10.00 uur. Op zondag 21 mei spelen er een tiental jeugdleden van Red Stars in Venray in de Wetteling de finale van de Limburgse Jeugd Masters vanaf 10.00 uur.


HSV 't Alvertje

Oostrum | De jeugdviscursus start op 31 mei. De verdere cursusdagen zijn op 7, 14 en 17 juni. Om mee te doen aan deze cursus hoeven kinderen geen lid te zijn van het Alvertje. Ze krijgen zelfs een gratis jeugdvispas waarmee ze het hele jaar mogen vissen. Aanmelden tot 27 mei via e-mail info@hsvhetalvertje.nl. Uitslag derde wedstrijd van dwoensdagmiddagcompetitie: 1) Twan Verhaegh. 2) Peter Gerrats. 3) Antoon Sanders. 4) Piet Beijersbergen. 5) Wiel Janssen. De laatste wedstrijd om de lentekoningstitel is gevist. De einduitslag: 1) Jos Janssen. 2) Antoon Sanders. 3) Piet Beijersbergen. Op woensdag 24 mei is de laatste wedstrijd van de woensdagmiddagcompetitie voorjaar. Er wordt gevist in vijver 4 van 12.00 tot 16.00 uur. Loting om 11.00 uur. Aanmelding kan tot donderdag voorafgaande aan de wedstrijd, 20.00 uur, bij Henk Theeuwen, telefoon (0478)571311 of via e-mail henk.theeuwen@home.nl. Nieuwe leden kunnen voor een vispas terecht bij Van de Ligt Allicht in Wanssum en bij dierenspeciaalzaak XXL in Venray. Wie lid wil worden kan contact opnemen met Pieter Kunen via e-mail info@hsvhetalvertje.nl of telefoon (077)3662920.