Jeugdbowlen

Oostrum | De huisleague van de jeugdafdeling van Bowlingvereniging Venray is op de laatste speeldag, waar de spanning om te snijden was, toch beslist in het voordeel van het team Pokehunter, bestaande uit Sjoerd Jansen en Giel van Gorp.

Pokehunter begon als koploper aan de laatste speeldag met een vijf punten voorsprong op Strike Stars en zes punten op M&M's. Winnaar van de dag werd verrassend het Gangsters-team, dat in Wouter Opbroek zijn sterkste speler had met een serie van 529 en tweemaal 153 als hoogste game. Mede door zijn sterke spel wist The Gangsters alle vier wedstrijd winnend af te sluiten. Dat was jammer voor M&M's met een goed spelende Maddy Jansen met een 560- serie en 161 als hoogste game, want door de nederlaag tegen The Gangsters en driemaal winst (zes punten) in de resterende wedstrijden, ging te titel aan hun neus voorbij.

Ook Strike Stars had nog kansen, maar liep na een overwinning in de eerste wedstrijd tegen The Gangsters eveneens verlies en dat gebeurde vervolgens tegen M&M's nog een keer. De laatste wedstrijd werd dan nog wel gewonnen, maar dat bleek niet voldoende en werden er slechts vier punten aan deze speelronde overgehouden. Furious Pins boekte alleen winst tegen de koploper Pokehunter (twee punten) en verloor de overige drie partijen. In de eindstand leverde dat het volgende resultaat op: Pokehunter kampioen op basis van pinfall: 54 – 17867, gevolgd door M&M's, dat met 54 – 17729 Strike Stars met 53 - 17558 passeerde en naar de derde plaats verwees. Ondanks de ultieme poging van The Gangsters bleef het team mede door de overige resultaten op de vierde plek met 49 – 17840. Furious Pins handhaafde zich op de vijfde plaats met 30 – 17032. De beste speler bij de jongens was Sjoerd Jansen met 568 / 159. Maddy Jansen werd de beste bij de meisjes. Zaterdag 20 mei wordt om 10.00 uur de laatste Harrie Claessens-League gespeeld.


Outdoor Soccer Tournament 2017

Vierlingsbeek | ZVV Concordia in Vierlingsbeek houdt op zondag 4 juni het Tiki Taka Concoria's Outdoor Soccer Tournament 2017.

Technische voetbalhoogstandjes van jong tot oud zijn die dag zeker weer te bewonderen op het Vrijthofplein in Vierlingsbeek bij hoofdsponsor Zalencentrum Concordia voor de deur. Vooral lokale en enkele regionale voetbalkunstenaars tonen in een kleine opblaasbare piste met 'boarding' weer hun vaardigheden. De aftrap van ZVV Concordia's Outdoor Soccer Tournament is om 9.00 uur aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren, tot 14.00 uur. De rest van deze sportieve dag en avond is gereserveerd voor de B- en A-junioren, senioren en vriendenteams van 14.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven via e-mail marc.oudenhoven@mar-oil.nl of telefoon 06-22201989 of bij Sander Oudenhoven, e-mail s.oudenhoven@gmail.com of telefoon 06-46388013 óf via e-mail zvvconcordia@gmail.com.