De Peelkorf deelt de punten

De Peelkorf-Heumen 14-14 (7-7). Doelpunten De Peelkorf: Janneke Jenneskens en Lisa Verlijsdonk (beiden 3x), Eline Claessens, Tina Janssen, Rozan Romme en Linda Verlijsdonk (allen 2x).

Ysselsteyn | In de hoofdklasse D deelden de korfbalsters van De Peelkorf zondagmiddag de punten met Heumen. Het duel op sportpark De Vlies in Ysselsteyn eindigde in 14-14. De Peelkorf begon goed. Na de 2-0 nam Heumen het initiatief echter over en met de rust was de stand in evenwicht: 7-7. In de tweede helft keek de thuisploeg lang tegen een achterstaand aan, maar vlak voor tijd viel alsnog de verdiende gelijkmaker. Ondanks het gelijkspel blijft De Peelkorf derde in de stand. Zondag 21 mei gaan de Ysselsteynse korfbalsters op bezoek bij het lager geklasseerde Klick'51, aanvang