Oostrum mist veel te veel kansen

Oostrum-SVEB 3-3 (0-1).

Doelpunten: Marwin Hermans (2x) en Chris Wilschut.

OOSTRUM | Oostrum sloot de competitie thuis af tegen SVEB met een 3-3 remise in de vierde klasse F. Daardoor zakte de Oostrumse ploeg naar een teleurstellende zevende plaats.

Half maart bezette de ploeg van trainer Ron Spruit nog de tweede plek. De vele blessures hebben de rood-witten opgebroken. Ook liet Oostrum te veel punten liggen tegen de lagere clubs.

In de eerste helft brak een gebrek aan doeltreffendheid de thuisclub op. Oostrum liet goed spel zien maar verzuimde keer op keer de kansen te benutten. Dat kwam de ploeg vlak voor rust duur te staan. Uit een afgeslagen corner nam SVEB zowaar de leiding: 0-1.

Marwin Hermans scoorde vlak na de pauze de 1-1. Door een eigen goal van Cas Wilmsen kwamen de bezoekers drie minuten later toch weer op voorsprong: 1-2. Weer vier minuten later was de stand alweer in evenwicht. Op aangeven van Cas Wilmsen schoot Chris Wilschut de 2-2 binnen.

SVEB nam na een snelle omschakeling voor de derde keer de leiding: 2-3. Marwin Hermans, die zelden of nooit mist, zag zijn strafschop gekeerd door de SVEB-doelman. In de 80e minuut maakte Hermans zijn misser goed door uit een voorzet van Chris Wilschut de 3-3 binnen te schieten.