Afbeelding
Foto:

Flip en Elvis
in Schouwburg Venray

Venray | Na het zien van de debuutvoorstelling van Flip en de Noormannen bleef iedereen verbluft achter.

Cabaret, muziektheater en kleinkunst leken als hokjes hopeloos tekort te schieten om deze volslagen tegendraadse show te kunnen vangen. Maar één ding was iedereen het over eens: Dit moet je gezien hebben. Flip en de Noormannen brengen op vrijdag 19 mei om 20.30 uur in Schouwburg Venray een ode aan de leugen.

Wees welkom in een onweerstaanbaar grillige wereld waarin de mensen die deugen worden afgeschminkt. Samen met zo'n 7 miljard mensen wonen we op Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet, er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger.

Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder en Ron Bons voor kinderen vanaf zes jaar en volwassenen. Wat zou jij willen doen om de wereld beter te maken? Stuur jouw idee naar info@schouwburgvenray.nl en maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling op zondag 21 mei om 15.00 uur. Springlevend is de muziek van Elvis Presley! Zelfs veertig jaar na zijn overlijden. De makers van het succesvolle Elvis 80th Anniversary-concert vinden het dan ook de hoogste tijd voor een groot nieuw Elvis Spektakel met alle hits en de favorieten. Met de beste Elvis Tribute Artists Pete Storm en Ben Thompson. Beide worden ondersteund door een live band.

We Remember Elvis Presley is in het Venrayse theater te zien op woensdag 24 mei om 20.00 uur. Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.