Afbeelding
Foto:

Open dag bij Verkoeijen Leunen

Leunen | Tijdens de dag van de slager 2017 opent Verkoeijen Partyservice & Slagerij zaterdag 13 mei wederom haar deuren. Eerder deed Verkoeijen ook al mee aan de landelijke dag van de slager. Zaterdag kunnen belangstellenden tussen 9.30 en 16.00 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij Verkoeijen aan de Horsterweg in Leunen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

"Ik ben slager in hart en nieren, het vak is me met de paplepel ingegeven." Daarom wil ik graag aan het publiek laten zien hoe ons vak in elkaar steekt", aldus John Verkoeijen. Vroeger was het vooral slachten en uitbenen wat de slagers deden. "Vandaag de dag slachten we zelf niet meer op onze locatie, maar uitbenen en worst maken doen we nog steeds allemaal zelf. Ook verdere bereidingen als het maken van soepen, maaltijden, salades en hapjes gebeuren in aparte keukens binnen ons bedrijf. Wij zijn naast slager ook een volwaardig cateringbedrijf, over de hele lijn staat ons ambachtelijke product centraal; als uitgangspunt is dat we zo veel mogelijk producten zelf maken, Dit geeft onderscheid, flexibiliteit en maakt ons vak de enorm leuk."

Dit jaar legt Verkoeijen het accent op de barbecue. "We verzorgen al meer dan 20 jaar barbecues in de regio. Compleet verzorgd met vlees, eventueel vis, salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter, de huur en afwas van een barbecue, de porseleinen borden en rvs-bestek opscheplepels en nog veel meer. Bestellingen bezorgen we in de meeste gevallen gratis thuis, zeven dagen per week. Op een afgesproken moment worden de materialen weer opgehaald en doen wij ook de afwas."

De partyservice is vooral voor grotere feesten, bedrijfsbarbecue's,bruiloften etc. "Bovendien bieden we ook complete verzorging aan met bijvoorbeeld een tent, drankvoorziening, andere facilitaire zaken als aansluiten van water en stroom; uiteraard ook en perfecte barbecue, waar gebakken en gebraden wordt door onze kok." Tijdens de Dag van de Slager maken de bezoekers kennis met het complete barbecue assortiment van vlees en vis tot salades. Verder zijn er leuke voordeelacties in de winkel zoals beefburgers en spareribs (2 plus 1 gratis) of barbecue worstjens (3 plus 1 gratis), op is op.