Maasvallei Expo naam vakdagen

Oostrum | Ondernemers Vakdagen in Venray gaat per direct verder als Maasvallei Expo. De organisatie hiervan is in handen van Maasvallei Netwerk. De Ondernemers Vakdagen - waarbij de verbondenheid tussen diverse bedrijven en ondernemingen centraal stond - blijft de basis voor de toekomst van Maasvallei Expo.

Ondernemers Vakdagen, de driedaagse netwerkbeurs in Evenementenhal Venray, was in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste ontmoetingsmoment voor regionale ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant om contacten te leggen en zich bij te laten praten over de trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap.

Maasvallei Expo blijft de plek waar ondernemend Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant elkaar treft. Daarnaast gaat de organisatie voor Maasvallei Expo ook internationale organisaties uit andere deelgebieden van de Maasvallei bij het concept betrekken.

"Rivier 'De Maas' ontspringt in Frankrijk, stroomt door Belgiƫ en kabbelt in Nederland ook langs het Duitse grensgebied. Deze deelgebieden willen we ook onderdeel laten uitmaken van de beurs", zegt Michel Hovenkamp namens Maasvallei
Netwerk.

Zowel het parkeren als de entree is gratis. Evenals deelname aan regionale kennis- en informatieprogramma's, netwerken en workshops volgen. De eerste editie onder deze nieuwe naam vindt in Evenementenhal Venray plaats op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017. Maasvallei Expo is op deze dagen te bezoeken van 14.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: www.maasvallei.net.