Afbeelding
Foto:

Rosentaler Bierfest Merselo

Merselo | De Vrienden van de Rosentaler houden in het weekeinde van 3 en 4 juni het Rosentaler Bierfest op het parkeerterrein naast molen Nooit Gedacht in Merselo.

Het feest vindt plaats in een tent die volledig in Duitse stijl is ingericht. Op zaterdag zetten de Rosentaler samen met Tirol Sound vanaf 20.00 uur de tent op de kop met een Party ohne Ende. Wie er zin in heeft, mag zijn Lederhosen of Dirndl dragen. De zondag staat in het teken van Frühshoppen, met als titel Rob's Blasmusik mit Pfingsten. Vanaf 13.00 uur treden Benegrenska, Dirgelländer Muzikanten en Freunde Echo op. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: Rosentaler Bierfest.


Dodelijk ongeval

Grubbenvorst | Op de A73 ter hoogte van Grubbenvorst vond vrijdagochtend rond 06.00 uur een ongeval plaats, waarbij een 61-jarige Tienraynaar om het leven kwam.

De bestuurder sloeg met zijn auto over de kop en kwam vervolgens klem te zitten. De brandweer kwam ter plekke om de man te bevrijden. Ook een traumahelikopter werd snel opgeroepen. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen. De rechterrijstrook in de richting van Nijmegen werd vanwege het ongeval een tijdje afgesloten.