Afbeelding
Foto:

Indrukwekkende dodenherdenking

Tienray | Comité Tienray-Meerlo-Swolgen kan terugzien op een indrukwekkende dodenherdenking, zowel in de kerk als bij het monument van Hanna van de Voort.

'Geweldig was de inbreng van de leerlingen en leerkracht van groep 7 van basisschool Megelsheim hadden. Het was mooi te mogen ervaren hoe betrokken kinderen zijn bij het thema Vrijheid geef je door. Hun wijze uitspraken lieten volwassenen stil worden. Ook Fanfare Eendracht en Meerlo's Gemengd Koor hebben een mooie prestatie geleverd. De sprekers en iedereen die meewerkte aan deze indrukwekkende dienst leverden eveneens een waardevolle bijdrage. Het napraten in het dienstencentrum mag als waardevol beschouwd worden', meldt het comité.


Peel en Maas en Hemelvaart

VENRAY | Peel en Maas verschijnt in week 21 in verband met Hemelvaartsdag een dag eerder, op woensdag 24 mei in plaats van donderdag 25 mei. Voor deze uitgave geldt dat de deadline voor redactionele berichten is vastgesteld op de maandag (12.00 uur) voor de verschijningsdatum van de nieuwe editie. Advertenties kunnen diezelfde week tot maandag 18.00 uur worden aangeleverd.