De Peelkorf wint van Oranje Wit

Oranje Wit-De Peelkorf 10-13 (6-7). Doelpunten Oranje Wit: Dionne Drabbels (3x), Aniek Drabbels en Mandy Litjens (beiden 2x), Carlijn Bonants, Nathalie Loenen en Maureen Drabbels. Doelpunten De Peelkorf: Janneke Jenneskens en Lisa Verlijsdonk (beiden 3x), Marly van Asten en Tina Janssen (beiden 2x), Linda Verlijsdonk, Rian Litjens en Eline Claessens.

Leunen | In de hoofdklasse D ging Oranje Wit op het eigen sportpark 't Klaverblad in Leunen onderuit in de derby tegen De Peelkorf: 10-13.

De gasten uit Ysselsteyn liepen in de openingsfase uit naar een 0-3 voorsprong, maar nog voor de rust kwam de thuisploeg terug tot 6-7. Na de hervatting trok Oranje Wit al snel de stand gelijk: 7-7. Nadat beide ploegen nog ieder een keer hadden gescoord, kwamen de gasten aan de leiding en stonden die niet meer af. Oranje Wit had moeite met kansen creƫren, waardoor de verdiende zege voor de gasten niet meer in gevaar kwam. De doelpunten van Oranje Wit kwamen op naam van Dionne Drabbels (3x), Aniek Drabbels en Mandy Litjens (2x), Carlijn Bonants, Nathalie Loenen en Maureen Drabbels. Voor De Peelkorf scoorden Janneke Jenneskens en Lisa Verlijsdonk (beiden 3x), Marly van Asten en Tina Janssen (beiden 2x), Linda Verlijsdonk, Rian Litjens en Eline Claessens de treffers.