Fietstocht Snuuve en Pruuve

Venray | Snuuve en Pruuve (genieten en proeven) is de naam van de fietstocht die voor de achtste keer, in het kader van de meimaand fietsmaand, wordt gehouden door Stichting Fietsvierdaagse Venray op zondag 28 mei.

Deze tocht is de perfecte voorbereiding op de Fietsvierdaagse Venray die dit jaar voor de 33e keer wordt gehouden van 25 tot en met 28 juli. De gezinsfietstocht vertrekt vanaf het Schouwburgplein in Venray. De tocht voert richting Ysselsteyn, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn om een bezoek te brengen aan Zichtstal van Houbensteijn, familiemuseum De Smid, de uitkijktoren in Ysselsteyn en het open huis bij de Slanke Bourgondiër.

De start is tussen 10.00 en 14.00 uur. Onder het motto Beleef de streek zijn er naast de fietstocht ook nog andere activiteiten, zoals de koopzondag, het jaarlijks Schieëpersfieëst van Kiwanisclub Schieëpersland Venray e.o. en Smaak zit tussen je oren, een evenement waarbij horecaondernemers uit Venray culinaire creaties maken van streekproducten van Venrayse agrariërs.