Afbeelding
Foto:

Back to the sixties met Predilection

Venray | Op zaterdagavond 13 mei herleeft de sixtiestijd in 't Schöpke in Venray.

Nostalgische klanken worden tijdens deze muzikale avond geproduceerd door de qua leeftijd oudste nog actieve beatband van Limburg Predilection. Covers van liedjes uit de sixties zorgen ervoor dat de bezoekers even terug zijn in de sixties en seventies van de vorige eeuw.

Er kan geswingd worden op nummers van The Byrds, The Rolling Stones, Searchers, Tom Petty, The Who, Neil Young, CCR, Chuck Berry en andere artiesten. Aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in het wijkcentrum in Veltum.


Alle 365 Goed

Vierlingsbeek | Het Vierlingsbeekse festival Op De Tôffel beleeft in juni zijn 25e editie en dat moet gevierd worden. En wie kan daar beter bij helpen dan de Loco Loco Discoshow? Deze feestbeesten hebben alle feesten van het jaar in één avond gestopt onder het motto Alle 365 Goed. Handjes de lucht in met Danny Panadero en voetjes van de vloer bij gast-dj Tony Terrific. Het is Alle 365 Goed op zaterdag 13 mei in zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Kaarten kunnen besteld worden via www.opdetoffel.nl. De Loco Loco Discoshow is al meer dan 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit.