Seniorenvereniging AVOS in de lift

Venray | Nog maar zestien maanden jong en seniorenvereniging AVOS heeft het 150e lid mogen begroeten: mevrouw Van Bracht uit Venray.

AVOS bestaat sinds eind 2015 als onafhankelijke seniorenvereniging voor alle inwoners van Venray en omstreken. Twee keer per jaar, in maart en november, houdt het bestuur een ledenvergadering. De activiteitencommissie zorgt maandelijks voor een activiteit in een jaarprogramma. Daarnaast wordt er iedere maand een fietstocht van 25 kilometer gehouden en twee keer per jaar een lange fietstocht van 45 kilometer. Daarnaast organiseren leden activiteiten zoals bijvoorbeeld een museumbezoek, een stadswandeling of een spreker uitnodigen.

Veldeke Venray

Venray | Veldeke Venray houdt op dinsdag 16 mei een rondleiding over Vak O van begraafplaats Boschhuizen. Verzamelen bij de ingang van Vak O tegenover het crematorium om 19.00 uur. In 1972 zijn de graven van het kerkhof van de Grote Kerk overgebracht naar Vak O. Aan de hand van de ruim duizend grafmonumenten die nu nog te zien zijn, komen allerlei aspecten van de afgelopen honderd jaar Venrayse geschiedenis aan de orde. Aanmelden via e-mail veldeke.venroj@gmail.com of via Mariel, telefoon 06-15612648.