Klomp in Odapark

Venray | Het einde als het hoogtepunt. Daarover gaat de expositie Homo ex Machina van Mathieu Klomp bij Odapark in Venray.

Pas op de allerlaatste dag is deze expositie helemaal compleet. Op zondag 28 mei presenteert Klomp zijn nieuwe kunstwerk in Odapark, waaraan hij terplekke maandenlang heeft gewerkt. Kom op 28 mei naar Odapark en maak kennis met deze talentvolle jonge kunstenaar. Het officiële gedeelte begint om 15.00 uur. Om 11.00 uur geeft hij een workshop, waarin de deelnemers meer leren over zijn speciale beeldhouwtechniek.

Aanmelden voor de workshop is verplicht kan via e-mail educatie@odapark.nl. Zie ook www.odapark.nl.


Op De Tôffel

Vierlingsbeek | Op De Tôffel in Vierlingsbeek vindt plaats op zondag 18 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek.

Met hun aanstekelijke optreden tijdens bandwedstrijd Op Ut Tuffelke, zaterdag in Gryphus in Vierlingsbeek, sleepte Cannonball Cletus de hoofdprijs in de wacht: het openingsoptreden van Op De Tôffel 2017. Aan de lijst artiesten wordt nog één naam toegevoegd, namelijk de winnaar van de Songwedstrijd 2017 die plaatsvindt op 12 mei in De Weijer in Boxmeer. Aanvang 13.30 uur en de toegang is gratis. De presentatie is in handen van Denvis. Voor meer informatie zie ook www.opdetoffel.nl.