SV United wint ruim van Holthees

SV United-Holthees 5-1 (2-1).

Doelpunten SV United: Rik van de Pasch (2x), Toon Verdeuzeldonk (2x) en Tim Verkoijen.

Doelpunt Holthees: Ser van Es.

WANSSUM | SV United won thuis de derby tegen het krachteloze Holthees eenvoudig met 5-1 in de vijfde klasse G.

Vanaf de start wilde SV United de bezoekers overrompelen. In de eerste twintig minuten hadden Rik van de Pasch, Indy Phillips en Michal Kolodziejski de score kunnen openen. Maar de Holthees-doelman redde of het vizier stond niet op scherp. Net voor het half uur opende Rik van de Pasch de score door een vrije trap af te ronden: 1-0.

Vlak voor de pauze was Rik van de Pasch opnieuw trefzeker nadat hij een halve inzet van Indy Philips verzilverde: 2-0. Op slag van rust profiteerde Holthees van een misser in de defensie. Thuisclubdoelman Thijs Jacobs schoof de bal in de voeten van een Holthese aanvaller die Ser van Es in stelling bracht: 2-1.

In de tweede helft gingen Indy Phillips en Michal Kolodziejski verder met het missen van kansen. Na een schot op de lat van Tom Theeuwen tikte jeugdspeler Toon Verdeuzeldonk na een uur de 3-1 binnen. Tien minuten later scoorde Verdeuzeldonk opnieuw, ditmaal uit een pass van Indy Philips: 4-1. Het slotakkoord was voor invaller Tim Verkoijen: 5-1.