Afbeelding
Foto:

'Op zijn Hollands' in Anno'54

Venray | Op 6 mei 2017 organiseert Anno'54 voor de tweede keer een muzikale avond voor jong en oud met de mooiste hits van Nederlandse bodem. Een keur aan artiesten komt voorbij, onder wie John De Bever (foto).

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Hij weet met 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' heel Nederland voor zich te winnen. Ook scoort De Bevere in september 2016 met deze hit een Buma NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren. In november 2016 brengt John de Bever zijn single 'Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven' uit. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. Zijn winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

Sani van Mullem, de achterneef van Django Wagner, groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje 's avonds mee naar bed. En op zijn twaalfde begon hij al professioneel met muziek maken. Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begon hij met de formatie The Gipsy Kids. Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de 'vrolijkste volkszanger van Nederland', die die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander iedere zaal op zijn kop. Ivo van Rossum, die al sinds zijn zesde jaar zingt, is een ambitievolle zanger/entertainer uit het Brabantse Gemert. Ivo is opgegroeid met het Nederlandse levenslied. Op jonge leeftijd zong hij al mee met alle hits die op de radio werden gedraaid. Zijn voorkeur voor muziek heeft echter altijd in de Nederlandstalige muziek gelegen. Al geruime tijd gaat Ivo het podium op om te zingen voor het grote publiek. Ivo heeft ook al vijf eigen singles.

Het zingen is een passie van Marian Mayloo en ze heeft dan ook in diverse bands gezongen. Het waren allemaal bandjes die covers speelden, zowel Engels als Nederlandstalig. Marian was leadzangeres bij onder meer Spik en de band Zoden aan de dijk. Zand & A-Fifty. Sinds een aantal jaren is Marian leadzangeres bij de populaire Brabantse coverband Load. Naast leadzangeres schrijft ze ook regelmatig liedjes voor anderen en dat is de basis geweest om ook als solozangeres te starten. Het begon allemaal met het nummer 'Die Blik'. Haar eerste single verscheen in oktober 2011. Het was er direct een met een dubbele a-kant: 'Was je maar hier' en 'Wish you were here'.

Entreekaarten zijn te koop bij Anno'54 aan de Raadhuisstraat 6 in Venray. Aanvang: 20.30 uur. Entreekaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en op de avond zelf 16 euro. Reserveren kan ook telefonisch via 0478-510500