Afbeelding
Foto:

Team ActiveRooy kampioen

Venray | Het seizoen van volleybalvereniging ActiveRooy is afgesloten met een kampioen. Dames recreanten 2 speelde op 20 april nog een bonuswedstrijd tegen de Oldtimers.

Ze waren namelijk al kampioen omdat Set Up onverwacht een punt liet liggen. Deze laatste wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Setstanden: 25-19, 25-19, 25-17 en 25-14.


Topsportfonds

Venray | Het plan om een topsportfonds in de gemeente Venray op te richten, krijgt steeds meer vorm en inhoud. Tijdens het sportgala in december werd het plan gelanceerd door ondernemer en sportliefhebber Danny Caelen. "Venray heeft zo veel sporttalent", legt Danny Caelen uit. "Het fonds is ervoor om de topsport in Venray te bevorderen, te ondersteunen en te helpen ontwikkelen, daar waar mogelijk. Binnen Venray willen we ons met name richten op het ondersteunen van de individuele topsporter met een kwalificatie van het NOC-NSF." Momenteel wordt aan de definitieve organisatiestructuur gebouwd. "We hebben al enkele bestuursleden, onder wie een secretaris, leden voor de beoordelingscommissie en topsportbegeleiders. We zijn nog op zoek naar een voorzitter en een penningmeester. Zodra we die hebben gevonden, kunnen we de stichting definitief oprichten." Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen via e-mail dannycaelen@gmail.com.