Afbeelding
Foto:

Geslaagde test-loop Start to Run

Venray | De afsluiting van de cursus Start to Run: de Start to Finish loop is zaterdag gehouden. De afsluiting is traditiegetrouw 20 minuten aaneengesloten hardlopen. Alle deelnemers zijn geslaagd voor de test. Yakult Start to Run is een programma van de Atletiek Unie waarmee onervaren lopers de eerste ervaringen met hardlopen kunnen opdoen. ATV Venray verzorgt de cursus. De cursisten gaan door met hardlopen bij ATV. Onder leiding van ervaren trainers bouwen ze verder aan hun conditie en de techniek van het hardlopen.

Op 9 september gaat een nieuwe cursus Start to Run: beginnen met hardlopen van start. Meer weten over ATV of beginnen met hardlopen, e- mail lopersgroep@atvvenray.nl.


BC Rooy

Venray | De vierde zitting van de butlercompetitie is gespeeld.

De beste in lijn A: 1. Jeanne Korsmit en Thea Peters 33 imp. 2. José Clevers en Corrie Beterams 28 imp. 3. Sjoerd Crans en Lou Gilissen 27 imp. Lijn B: 1. Luus en Wim van Son 43 imp. 2. Jan Tiggeloven en Theo Schrooten 38 imp. 3 Fieke Arts en Jan den Hoedt 36 imp. Lijn C: 1. Karel Jägers en Jan Tijmen Udding 56 imp. 2. Miny en Wiel Verhoeven 30 imp. 3. Ria Liebrand en Frans van Lieshout 24 imp.

Beeldhouwworksop

Venray | De jaarlijkse beeldhouwworkshop vindt in het weekeinde van 24 en 25 juni plaats in de Engelse tuin aan de Raadhuisstraat 1 in Venray. Dit jaar wordt de workshop gehouden in combinatie met de weekendexpositie van (Venrayse) kunstenaars en muziek. Docent is Jos Beurskens. Voor opgave en informatie: Jos Beurskens, telefoon 06-2530 2405 of e-mail jos-beurskens@home.nl. De kosten zijn € 15,- per dag. Beitels een dergelijke zelf meenemen. Bokken zijn aanwezig.