Ysselsteyn pas na de pauze op dreef

DEV Arcen-Ysselsteyn 2-6 (2-1).

Doelpunten: Dennis Teunissen (3x), Paul Jeurissen (2x) en Gijs Dinghs.

ARCEN | Koploper Ysselsteyn begon zwak maar won uiteindelijk royaal met 2-6 op bezoek bij laagvlieger DEV-Arcen in de vierde klasse F.

Ysselsteyn kwam moeizaam op gang tegen de met veel inzet spelende thuisploeg. Terwijl de Ysselsteyners faalden in de afwerking, sloeg DEV na twintig minuten toe: 1-0. Het spel werd er niet beter op, maar toch viel de 1-1. Dennis Teunissen kopte raak uit een perfecte voorzet van Phil Versteegen. Vlak daarna werd Teunissen gevloerd binnen de zestien. De penalty van Wout Gommers werd gekeerd door de Arcense keeper.

De thuisploeg bleef fel op de bal spelen en nam vlak voor rust opnieuw de leiding: 2-1. Na de thee was Ysselsteyn beter bij de les en DEV werd van de mat gespeeld. Dennis Teunissen scoorde na een prachtige actie de 2-2. Paul Jeurissen kopte de 3-2 binnen op aangeven van Phil Versteegen. Toen Dennis Teunissen uit een vrije trap de 4-2 liet aantekenen, was het verzet van de Arcenaren gebroken.

Ysselsteyn nam door treffers van Gijs Dinghs en wederom Paul Jeurissen nog ruimer afstand: 6-2. De zege had nog wel hoger kunnen uitvallen.