Afbeelding
Foto:

Biljarters kampioen

Venray | In de allerlaatste wedstrijd van de competitie in de B1-klassen van de Biljart Federatie Ouderen Noord-Limburg werd beslist wie kampioen zou worden.

VOP-DWH 2 verdedigde één punt voorsprong op De Kemphaan 2. De biljarters van VOP-DWH 2 wisten met goed spel duidelijk te maken dat zij dit jaar de sterkste waren en trokken met een overwinning van 11-3 verdiend het kampioenschap naar zich toe. De spelers van VOP-DWH 2 zijn van links naar rechts: Jan Hendriks, Guus Stiphout, Theo Olde Daalhuis, Henk Kamerman, Frans Bonants en Wim Janssen.


Voetbaldagen 2017

Venray | Na de succesvol verlopen tweede editie van de SV Venray Voetbaldagen 2016 is alweer gestart met de voorbereidingen voor de 2017 editie.

Deze vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus. De inschrijving is gestart via www.svvenray.nl. Iedere deelnemer krijgt naast een volledig tenue ook een eigen voetbal. De inschrijving staat open voor spelers geboren tussen 1 januari 2005 en 31 december 2012 en het maximum aantal deelnemers bedraagt 150. De organisatie is in handen van de technische jeugdcommissie van SV Venray en de begeleiding bestaat uit voornamelijk trainers en oudere jeugdspelers.


Outdoor Soccer

Vierlingsbeek | Het Concordia's Outdoor Soccer Tournament van de gelijknamige zaalvoetbalvereniging staat op zondag 4 juni weer op het programma op het Vrijthofplein in Vierlingsbeek.

De voetballers tonen in een kleine opblaasbare piste met boarding hun vaardigheden. De aftrap is om 9.00 uur aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren. De rest van de dag en avond is gereserveerd voor de B- en A-junioren, senioren en vriendenteams. Een team telt één doelman, drie veldspelers en een aantal wisselspelers. Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven via e-mail marc.oudenhoven@planet.nl, telefoon 06-22201989 of bij Sander Oudenhoven via e-mail s.oudenhoven@gmail.com, telefoon 06-46388013) of via e-mail zvvconcordia@gmail.com.