Afbeelding
Foto:

Jeu de boulers in de prijzen

Venray | Stichting Een Bouledrome voor Venray en omgeving heeft de finale van de Harry Maessen Wintercompetitie 2016-2017 gehouden in de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg in Venray.

Tijdens de wintermaanden hebben zestien teams gestreden, bestaande uit Piëlboulers 5 teams, Oostrum 2 teams, Lönse Boulers 2 teams, BCM Merselo 1 team, JBC Venray'80 2 teams, Hedse Boulers 3 teams en WellVenBerg 1 team.

Verdeeld in een A en B poule heeft ieder team zeven wedstrijden moeten spelen voor een finaleplaats. Van iedere poule komen de eerste drie plaatsen in aanmerking voor een finaleplaats.

Het uiteindelijke resultaat voor de finale: om plaats 1 en 2 streden Hedse Boulers 3 en Lönse Boulers 1, om plaats 3 en 4 ging het tussen Hedse Boulers 2 en Lönse Boulers 2 en om plaats 5 en 6 werd gestreden tussen Hedse Boulers 1 en Piëlboulers 1. Om plaats 1, 2, 3 en 4 werd het een echte derby tussen Leunen en Heide. Uiteindelijk mocht Bouledrome-voorzitter Eef Zeelen de wisseltrofee aan Hedse Boulers 3 uitreiken. Zie ook www.bouledromevenray.nl.

Op de foto:

In het midden de winnaars Hedse Boulers 3

Links de nummer 3 Lönse Boulers 2 en rechts de nummer 2 Lönse Boulers 1.

4e plaats Hedse Boulers 2

5e plaats Piëlboulers 1

6e plaats Hedse Boulers 1

Foto: Jan Derikx.