Afbeelding
Foto:

De Grote Drie in schouwburg

Venray | Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth gaan de hoofdrollen vertolken in Adèle, Conny en Jasperina - De Grote Drie, de Nederlandse personalitymusical van producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment.

Samen staan ze met hun gouden stemmen van De Grote Drie nu terug op het toneel Met een live orkest. Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie is op zondag 30 april te zien in Schouwburg Venray. Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters) krijgt een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De aantrekkelijke gage maakt het weigeren bijna onmogelijk. Slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, erin om een show te maken? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd? Het wordt een komisch samenzijn van drie grande dames die we volgen tijdens de heftige voorbereidingen op het concert met daarin een hoofdrol voor liedjes als Dobbe, Dobbe Dobbe, Oh, mijn lichaam, Jaloezie, Ik hoef alleen maar even zo te doen, De vleselijke woning, Het is over, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag, De minutenwals, De Wandelclub en Roll another one. Lars Boom is verantwoordelijk voor het script en de regie is in handen van Paul van Ewijk. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst is te vinden op www.dommelgraafencornelissen.nl. Tickets voor Adèle, Conny en Jasperina - De Grote Drie in Beverwijk zijn te koop via www.schouwburgvenray.nl.


Alzheimer Café

Venray | Alzheimer Café Venray is op maandag 8 mei weer open.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Het thema van de avond is: Wat heb ik nodig om dingen te kunnen blijven doen? Gastspreker is M. Josten, ergotherapeut. Het café vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. Inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur.

De toegang is gratis. Voor meer informatie: avondcoördinator Alzheimer Café regio Venray, Joke Halmans, telefoon (0478)583806.