Dylan Haegens in Mud Masters VIPS

Venray | SBS komt in juni terug met een tweede editie van Mud Masters VIPS, waarin BN'ers een zwaar parcours met hindernissen afleggen voor het goede doel. Dit jaar doet ook YouTuber Dylan Haegens uit Venray mee aan het programma.

Andere BN'ers die deelnemen aan Mud Masters VIPS zijn Tim Douwsma, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldeweijer, Roy Donders, Toine van Peperstraten en Evelien de Bruijn. Ze doen mee om aandacht te vragen voor KNGF Geleidehonden, zo meldt de organisatie.

Hoe het de racende BN'ers vergaat, is op 17 juni op televisie te zien. Het parcours is dit keer zwaarder. Elke BN'er vormt een duo met een vriend, vriendin of familielid. Vorig jaar trok de SBS6-show, gepresenteerd door Patty Brard en Viktor Brand, 455.000 kijkers. Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts gingen toen de strijd aan met elkaar.


Schouwburg

Venray | De voorstellingen van Fred Delfgaauw laten zich moeilijk omschrijven. Na vruchtbare samenwerkingen met collega's uit het vak, heeft hij opnieuw een aantal bekende theaterpersoonlijkheden betrokken bij de soloproductie In de wachtkamer van de liefde. Delfgaauw laat zijn personages op onnavolgbare wijze tot leven komen op zaterdag 29 april om 20.30 uur in de Venrayse schouwburg.

Drie voormalige theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken, een show rond hun grootste successen. De echte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie actrices de gouden stemmen van 'e Grote Drie op zondag 30 april om 15.00 uur terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. Na twee succesvolle revues zijn de powervrouwen terug met een nog gekker en nog schaamtelozer programma op dinsdag 2 mei om 20.00 uur. IJzersterke actrices van verschillende generaties zorgen voor een onvergetelijke ladies night. Een avond over herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Onder leiding van Wim Veenhof komen er weer catchy popsongs voorbij en zou er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kunnen worden.

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.