Afbeelding
Foto:

Paaslunch in Venray

Venray | Op woensdag 12 april organiseerde Tzorg een paaslunch voor haar cliënten in Venray. De paaslunch werd speciaal georganiseerd om cliënten bij elkaar te brengen en hen een gezellige middag te bezorgen. De lunch vond plaats in Wijkcentrum Brukske in Venray. Bakkerij Ummenthun en supermarkt Albert Heijn De Gouden Leeuw sponsorden de ingrediënten voor de
lunch.

Ouderen blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen. Om dit mogelijk te maken, wordt het netwerk om cliënten heen steeds belangrijker. Tzorg besteedt daarom extra aandacht aan het verbinden van mensen.

De paaslunch is een van de initiatieven om cliënten bij elkaar te brengen en samen te laten genieten van een heerlijke maal tijd.

Operationeel manager Patricia Strik kijkt terug op een heel geslaagd initiatief: "Het was een succesvolle middag, met 78 deelnemers. Veel cliënten hebben aangegeven dat ze het heel gezellig vonden om mensen uit de wijk te ontmoeten. Ze vinden het fijn om er even uit te zijn, en ze hopen dat we vaker zo'n middag gaan organiseren."

Tzorg biedt in 310 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo aan ouderen, mensen met lichamelijke beperkingen en/of (door leeftijd veroorzaakte) psychische beperkingen. Cliënten kunnen daardoor langer in hun eigen vertrouwde omgeving
wonen.

Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 088 - 0025500 (lokaal tarief).