Afbeelding
Foto:

Imke Versteegen tweede op NK

Merselo | Afgelopen zondag reisde Imke Versteegen uit Merselo naar de Nederlands kampioenschappen met alle leden van DV Euphoria uit de Rips.

Dit NK werd gehouden onder auspiciƫn van de dansbond DFN in Odiliapeel. Vroeg in het middagprogramma gingen de meiden van de marsgroep Explosion het podium op. Ze dansen in de mars hoofdklasse eredivisie. Zowel de meiden als Jolanda Poels, de trainster van de groep, waren dik tevreden met het resultaat. Ze veroverden met hun dans de titel Nederlands kampioen. Een klein uurtje later stond de solodans van Imke in de hoofdklasse eredivisie op het programma. Nadat Imke een mooie dans had neergezet, was het ook nu weer wachten op de punten. Maar dat wachten werd beloond, want Imke behaalde een mooie tweede plaats en de bijbehorende titel vice-Nederlands kampioen.


Red Stars

Wessem | Het tafeltennisteam jongens 2 van Red Stars behaalde vorige week op het derde niveau promotie naar het tweede niveau in Nederland. De goede vorm hielden ze ook vast in Wessem tegen Westa 2 door met 6-4 te winnen. Jongens 1 won in Hilversum met 8-2 en werd daardoor kampioen op het tweede niveau in Nederland. Het team promoveert naar het hoogste niveau in Nederland en dingt volgend seizoen mee naar het Nederlands kampioenschap. Zondag 23 april speelt een 15-tal jeugdleden van Red Stars in Geleen hun laatste toernooi in de serie van de Limburgse Jeugd Masters. Hierna is bepaald wie er naar de finale gaan op 21 mei in Venray.