Venray wint: 2-0

Venray-Venlosche Boys 2-0 (0-0). Doelpunten Venray: Ellis Michiels en Myrthe van de Laar.

Venray | In de hoofdklasse B wonnen de voetbalsters van Venray zondag op eigen veld van Venlosche Boys: 2-0. Op sportpark De Wieën was Venray in de eerste helft heer en meester, maar verzuimde het overwicht in doelpunten uit te drukken. De enige keer dat de gasten gevaarlijk waren, was keepster Sanne de Boer op haar hoede en hield deze middag de nul voor de thuisploeg. In de tweede helft brak Ellis Michiels de ban. Na een fraaie actie schoot Michiels bij de tweede paal binnen. Uit een vrije trap verdubbelde Myrthe van de Laar de score en besliste vroegtijdig het duel. Door de zege is Venray vrijwel zeker van handhaving in de hoofdklasse. Op zondag 23 april gaat Venray op bezoek bij koploper FC Eindhoven. Het duel begint om 15.00 uur.


Red Stars gelijk

Pecos-Red Stars 5-5. Punten Red Stars: Ronald Bogaard en Frank van der Vleuten (beiden 2x) en Tom Thijssen.

Oegstgeest | De tafeltennissers van Red Stars speelden in de tweede divisie B knap gelijk tegen Pecos, de nummer twee op de ranglijst: 5-5. Voor Red Stars, dat tegen degradatie strijdt, wonnen Ronald Bogaard en Frank van der Vleuten elk twee enkelspelen. Tom Thijssen wist een van zijn drie enkelspelen in winst om te zetten. In het dubbelspel gingen Bogaard en Van der Vleuten in vijf sets onderuit.

Op zaterdag 22 april besluit Red Stars de voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter TT Nijmegen. "Het wordt spannend, we zijn ook afhankelijk van de uitslagen van andere partijen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we ons gaan handhaven", zegt Frank van der Vleuten.


Verlies ActiveRooy

ActiveRooy-VCN 3 0-4. Setstanden: 11-25, 12-25, 8-25 en 19-25.

Venray | De al gedegradeerde volleybalsters van ActiveRooy verloren zaterdagavond thuis van VCN 3. Het duel in de tweede divisie D eindigde in een ruime 0-4 nederlaag voor de thuisploeg, tegen een geroutineerde tegenstander die de wedstrijd slim uitspeelde. De setstanden in sporthal De Wetteling waren duidelijk in het voordeel van de gasten: 11-25, 12-25, 8-25 en 19-25. ActiveRooy scoorde 50 punten, VCN maakte twee keer zoveel punten (100). Op zaterdag 22 april sluiten de Venrayse volleybalsters het seizoen af, uit tegen Somas/Activia. Deze wedstrijd in Sint Anthonis begint om 17.30 uur.