SVOC'01 slaat na rust toe bij Menos

Menos-SVOC'01 1-6 (1-1).

Doelpunten: Tijs Loonen (3x), Danny Houwen, Marthijn Coppers en Maikel Wismans.

LANDHORST | SVOC'01 won paasmaandag na een 1-1 ruststand royaal met 1-6 bij Menos in de vijfde klasse G.

SVOC'01 begon in Landhorst niet goed aan de wedstrijd. Binnen twee minuten keken de tricolores al tegen een achterstand aan. Een vrije trap vanaf twintig meter verdween in het doel: 1-0. Het duurde even voordat SVOC'01 deze vroege tegenslag te boven was. Vlak voor de pauze scoorde Tijs Loonen uit een corner op een belangrijk moment de 1-1 gelijkmaker.

Tijdens de rust bleef Bram Tacken met een armblessure achter in het kleedlokaal. Marthijn Coppers was zijn vervanger. Coppers toonde al direct zijn waarde. Hij onderschepte de bal en bracht Danny Houwen in stelling die de bezoekers op een 1-2 voorsprong zette. Daarmee was het verzet van Menos gebroken. Met een afstandschot bracht Marthijn Coppers de stand op 1-3. Linkerspits Tijs Loonen was goed op dreef. Hij voerde de score op naar 1-4. Drie minuten later was Tijs Loonen, uit een steekbal van Sid Peeters, opnieuw doeltreffend: 1-5. Het slotakkoord kwam tien minuten voor tijd van Maikel Wismans: 1-6.