Afbeelding
Foto:

Jeugdtoneel Crescendo

Ysselsteyn | Toneelvereniging Crescendo Ysselsteyn speelt op zaterdag 22 april om 19.00 uur en op zondag 23 april om 11.00 uur in Smelehof Ysselsteyn het toneelstuk Het geheim van museum Kriebelsteyn onder regie van Willem Hoeben.

Inhoud stuk: Gevraagd: Sollicitanten voor mijn museum. Het is een griezelmuseum en ik zoek mensen die griezels willen spelen. Neem contact op met Mr. Teddy. Vier meiden reageren op deze oproep en ze belanden daadwerkelijk in een griezelig spannend verhaal. Onderwijl dat de kandidaten auditie doen voor een rol in het griezelmuseum van Mr. Teddy, zijn twee overvallers met hun kraak van de eeuw bezig. Ze gaan elkaar hoe dan ook tegenkomen. Maar hoe en wanneer? In het stuk loopt het voor alle karakters niet zoals ze van te voren hadden gedacht, wat voor de nodige rare situaties zorgt. Dit is voor de spelers natuurlijk een extra uitdaging.

Ze moeten schrikken, kwaad reageren, griezelige gezichten trekken en dat allemaal zonder zelf in de lach te schieten. De voorstelling is geschikt voor jong en oud. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa.


Rommelmarkt in Brukske

Venray | Activiteitenvereniging Brukske Aktief in Venray houdt op zaterdag een rommelmarkt in wijkcentrum Brukske in Venray.

De rommelmarkt start om 9.00 uur.