Opening seizoen Engelse tuin

Venray | Seizoen 2017 van de Engelse tuin opent op zondag 23 april.

Tussen 15.00 en 16.30 uur is iedereen welkom om de opening mee te vieren in de tuin gelegen aan de Raadhuisstraat 1 in Venray. Er wordt een nieuw beeld in de tuin geplaatst van Theo van Dam. Hij maakte de oorspronkelijke Loek Nelissenprijs voor de beste ondernemer van het jaar. Het nieuwe beeld wordt een aanwinst voor de tuin.

Ook het verhaal rondom het ontstaan van het beeld komt tijdens de opening aan de orde. De muzikale ondersteuning wordt gegeven door Etan Huijs, een singer-songwriter die veel optreedt in de buurt en belangeloos zijn nummers ten gehore brengt. Zijn genre bevindt zich op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten.

Egbert Derix in Cambrinus

Horst | Cambrinus in Horst staat op zondag 23 april in het teken van Wandern, een liederencyclus die Egbert Derix schreef en die onlangs in het Concertgebouw in Amsterdam voor zijn cd werd opgenomen.

Wandern wordt gezongen door bariton Sef Thissen, met thematiek en nieuwe muziek in het hier en in het nu. Aanvang concert 16.00 uur. Meer informatie en reserveringen www.cambrinusconcerten.nl.