Spaar Smurfen bij PLUS Venray

Venray | Brilsmurf, Lolsmurf, Smurfin; wie kent ze niet? In de bioscoop draait de nieuwste Smurfenfilm: De Smurfen en het verloren dorp. Voor wie geen genoeg kan krijgen van deze leuke blauwe wezentjes zijn ze vanaf zondag 16 april te sparen bij PLUS.

En ze kunnen overal opduiken, want deze Smurfen hebben een zuignapje om ze overal op te plakken: op je tafel, op de koelkast, op het frame van je bed… In totaal zijn er 24 blauwe karakters. Smurf ze allemaal!

een zakje met gratis Smurf bij elke vijftien euro aan boodschappen. Sparen gaat extra snel met de wekelijkse actieproducten. Elke week zijn er acht aanbiedingen, waarbij een extra zakje wordt weggegeven. In het zakje vind je een Smurf en op het zakje staat een spaarzegel gedrukt. Met deze spaarzegels kan je sparen voor een grote Smurfenknuffel van vijfentwintig centimeter. Voor tien spaarzegels en 4,99 euro kan je kiezen uit drie varianten: Smurf, Grote Smurf en Smurfin. In het Smurfendorp leven alle Smurfen bij elkaar in paddenstoelenhuisjes. Ook deze Smurfen hebben hun eigen huisje bij PLUS. Ze kunnen namelijk bij elkaar bewaard worden in hun eigen verzamelalbum in de vorm van een paddenstoel. Deze is voor 1,99 euro verkrijgbaar.

In de film De Smurfen en het verloren dorp leidt een mysterieuze landkaart Smurfin en haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf naar het Verloren Dorp. Dat zorgt voor een spannende speurtocht door het Verboden Bos, vol wonderlijke wezens. De vraag is: vinden zij het geheimzinnige dorp voordat de gemene tovenaar Gargamel
hen vindt?


Quatro Ventos in schouwburg

Venray | Onder aanvoering van de Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha heeft Quatro Ventos zich in twintig jaar ontwikkeld tot een ijzersterk fado-ensemble en dat wordt op vrijdag 21 april om 18.30 uur gevierd in de kleine zaal van Schouwburg Venray.

Vinte Anos Quatro Ventos! geeft een overzicht van het gehele repertoire van de band. Inclusief een bijpassende en maaltijdvullende hapjesparade. Na hun prijswinnende debuut uit 2014 zijn De Partizanen terug. Thomas Gast en Merijn Scholten zijn opnieuw het land in gegaan om iedereen te overtuigen dat De Partizanen de moeite waard zijn. En het leven dus ook. De heren begonnen bij Comedytrain, wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival en kregen in 2015 De Neerlands Hoop voor het beste debuutprogramma.

Op zaterdag 22 april verwelkomen zij om 20.30 uur iedereen in hun eigen Partizanië. Drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid, om bij de tijd te blijven of is hier iets heel anders aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair? Gouwe Ouwe is een gloednieuwe, vrolijke komedie met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij en het grijze plafond.

Gouwe Ouwe wordt gespeeld door Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. Deze vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven is te zien op dinsdag 25 april om 20.00 uur in het Venrayse theater. Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.


Wekelijks spreekuur D66

Venray | D66 Venray is nieuwsgierig naar meningen, vragen, klachten en complimenten over belangrijke zaken voor de Venrayse burger.

Wat raakt ze, in positieve en/of negatieve zin, waarover maken ze zich zorgen, en wat maakt ze juist blij? Wie hierover in gesprek wil met een raadslid van D66 Venray is wekelijks vrijdags tussen 12.00 en 13.00 uur in het gemeentehuis in Venray welkom tijdens een spreekuur. Elke Venrayse burger is welkom om in gesprek te gaan met een raadslid van D66 Venray. De partij wil verder graag weten wat voor de Venrayse burger zo belangrijk is dat het moet worden meegenomen in het verkiezingsprogramma. Voor meer informatie: e-mail emielbeerkens@d66venray.nl.