Afbeelding
Foto:

Hip voor bijna Nop 2.0 open

Venray | Op zondag 23 april opent Berden Mode Venray vanaf 12.00 uur haar pop-up store 'Hip voor bijna Nop 2.0' in het pand van het voormalige Van Oorschot.

Evenals vorig jaar gebruiken ze deze locatie voor hun traditionele magazijnuitverkoop.

"Het is een grote winkel die heel geschikt is voor een dergelijk event", zegt Monique Stevens, die samen met haar broer Roland Bloemen Berden Mode leidt. "Dat er goede merkkleding wordt verkocht met kortingen van 50 tot 70%, maar ook een heel andere manier van presenteren", draagt Monique aan als verklaringen voor het succes van vorig jaar. "We vinden het vooral ook gewoon erg leuk om te doen", zegt Roland op zijn beurt. "Gedurende een paar weken bieden we de kleding van eerdere seizoenen aan en uiteindelijk is het de klant die hiervan kan profiteren. En omdat Berden Mode die dag ook geopend is, is het al zeker de moeite waard!"

De magazijnverkoop van Berden Mode bezoeken kan vanaf zondag 23 april 2017 om 12.00 uur op het adres Grotestraat 73 in Venray.


Maasziekenhuis en Koningsdag

Beugen | Met Koningsdag donderdag 27 april en Bevrijdingsdag vrijdag 5 mei zijn de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname van Maasziekenhuis Pantein gesloten.

Ook de prikposten in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn gesloten. De afdelingen Orthopedie, Reumatologie en Revalidatie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens gesloten.

De Nierdialyse van het Radboudumc locatie Beugen is deze dagen wel geopend.