Afbeelding
Foto:

Paasraces op Raceway Venray

Venray | Raceway Venray maakt zich op voor de start van het nieuwe autospeedwayseizoen. Op tweede paasdag maandag 17 april komen op het circuit aan de Peelweg 47 in Ysselsteyn onder meer de klassen Stockcar F1 en F2, Hotrod en LMV8 in actie.

Dit jaar rijden de Stockcar F2-junioren maar liefst zes keer mee en zo ook in de eerste race op paasmaandag. Verder staat als gastklasse de 2ltr Hotrod op het programma. Voor het eerst rijden vier dames mee in de Stockcar F2.

Tevens keert vijfvoudig wereldkampioen Rien Rutjens terug in de Stockcar F1. Ook Wesley Schaap is terug van weggeweest in de Stockcar F1. Verdere aanwinsten die in actie komen op de short oval zijn Kevin Munsters en Jeffrey Roeffen. Tal van nationale en internationale coureurs staan aan de start van de Paasraces. De Ukkepukken bijten om 11.40 uur weer het spits af.

De poorten gaan om 08.00 uur open, waarna om 9.00 uur de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.30 uur en de finales starten rond de klok van 16.00 uur.


Dans-je-vrij

Venray | Dans-je-vrij houdt elke tweede vrijdag van de maand in wijkcentrum Den Hoender in Venray een dansavond. Lekker los dansen, stijldansen, lijndansen, salsa en cumbia. Iedereen die van dansen houdt, is van harte welkom op deze gevarieerde dansavonden. Er wordt muziek gedraaid van de jaren '60 tot nu. Iedereen laat elkaar de ruimte om te dansen zoals bij hem of haar past.