Afbeelding
Foto:

Prijs Dekkers Tweewielers

Wanssum | In de verkiezing www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl heeft Dekkers Tweewielers uit Wanssum een top 3-notering behaald. Met 1054 stemmen van consumenten behoorde de speciaalzaak tot de drie beste ondernemers in België en Nederland.

De verkiezing koos voor de twintigste editie voor een nieuwe opzet met een consumentenbeoordeling. In totaal werden in Nederland en België 36.462 consumentenstemmen uitgebracht.

Rob Dekkers was trots op de prijs die werd beloond met een oorkonde. "Wij hebben onze klanten benaderd om op ons te stemmen en met succes. Vanuit alle reacties van klanten op het stemplatform tweewielerwinkelvanhetjaar.nl is een ranking gemaakt. Op basis hiervan zijn de awards voor de winkel met de meeste stemmen bepaald." De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief van en wordt georganiseerd door Tweewieler, het platform voor professionals in de tweewieler retail. Dekkers: "De nieuwe opzet van de verkiezing is een stimulans gebleken voor het contact met onze klant. Dit effect gaan we gebruiken als aftrap van het verkoopseizoen. We hopen iedereen die op ons heeft gestemd, te mogen ontvangen in onze winkel, maar natuurlijk ook iedereen die (nog) niet op ons heeft gestemd."

Op tweede paasdag, maandag 17 april, heeft Dekkers Tweewielers een gezellig tuinfeest met medewerking van een Barista. "Hij maakt voor iedereen een vers gemalen kop fietskoffie. Daarbij wordt een lekker gebakje van onze lokale bakker aangeboden om deze prijs te vieren. Iedereen is dan ook van harte welkom op deze feestelijke dag. Tevens stellen we paasmaandag onze nieuwe loods open voor onze klanten om te laten zien waar we sinds kort een nieuwe werkplaats en magazijn hebben", zegt Dekkers.


Circusconcert

Oirlo | De fanfare van muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo houdt op zaterdag 15 april een circusconcert in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo.

De ruim 50 muzikanten brengen, onder leiding van dirigent Johan Smeulders, een gevarieerd programma ten gehore. Onder begeleiding van de fanfare laten leerlingen van basisschool Eigenwijs (Oirlo-Castenray), dansacts, goocheltrucs en acrobatische acts zien. Daarnaast stelt goochelaar Rinaldo de lachspieren flink op de proef. Na afloop kunnen kinderen leren hoe leuk het is om zelf muziek te maken. Iedereen is van harte welkom om bij dit concert, dat begint om 16.00 uur, aanwezig te zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij café D'n Terp in Oirlo of te reserveren via e-mail activiteiten@onsgenoegenoirlo.nl. Voor meer informatie: www.onsgenoegenoirlo.nl.