Afbeelding
Foto:

Kleffenloop in Overloon

Overloon | Op zondag 23 april houdt AV Sporting Boxmeer de zevende editie van de PLUS Kleffenloop.

Het parcours loopt door de bossen van Overloon, dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum langs een tank en onder de Bailey-brug door.

Ook passeren de lopers recreatieplas het Schaartven en de 25 meter hoge uitkijktoren midden in de Overloonse bossen. Onderweg is er muzikale ondersteuning van joekskapel 'Vur de Joeks'uit Overloon.

De starttijden en afstanden zijn als volgt: Bambinoloop 250 meter (10:15 uur), Jeugloop 1 kilometer (10:05 uur), 5 kilometer (10:25 uur), 10- en 15 kilometer (10:00 uur). Voorinschrijving is online mogelijk tot 22 april 2017 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd. Voor de eerste 100 inschrijvers van de 5-, 10- en 15 kilometer is er een hardloopshirt beschikbaar. Onder de eerste 20 kinderen die online inschrijven worden leuke prijzen verloot.

De Kleffenloop start bij sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. Voor alle jeugdige deelnemers is er een leuke herinnering. Aan de winnaars worden bekers uitgereikt.

Voor meer informatie kijk op de website www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer. Of neem contact op met Anja Hermans, telefoon: 0478-641361, e-mail: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.