De Peelkorf in halve finale beker

Milsbeek | De Peelkorf speelt op donderdag 20 april de halve finale in de bekerstrijd tegen Spes. Het duel in Milsbeek begint om 20.00 uur.

De Ysselsteynse korfbalsters bereikten de halve finale door vorige week donderdag in de kwartfinale met royale cijfers te winnen van Altior: 14-18.

In een van de andere kwartfinales ging Oranje Wit uit Leunen onderuit tegen DDW: 16-13.

Hockeyers verrassen Civicum

Venray-Civicum 3-3 (0-2). Doelpunten Venray: Guido Pop (2x) en Jesper Timmermans.

Venray | De hockeyers van Venray deelden in de derde klasse de punten in het thuisduel met nummer drie Civicum: 3-3.

Venray begon de wedstrijd met de weer herstelde keeper Thijs van Tiel en de jeugdspelers Tom Schueller, Martijn Vennekens, Roy de Rijk en Koen Arentsen. Tegen het sterke Civicum legde Venray vooral het accent op de counter. Toch kon de thuisploeg niet voorkomen dat de gasten voor rust een 0-2 voorsprong namen.

Bij het eerste doelpunt stond de verdediging van Venray bij een snelle vrije slag nog te slapen. Keeper Van Tiel was vervolgens kansloos op een schot: 0-1. Vijf minuten voor de thee benutten de gasten een strafcorner: 0-2. In de tweede helft maakte topscorer Guido Pop zijn opwachting in de Venrayse ploeg. Na een combinatie met Tom Schueller miste Pop de bal, maar was Jesper Timmermans er als de kippen bij om de 1-2 aan te laten tekenen. Venray bleef drukken en kwam door een benutte strafcorner van Pop op gelijke hoogte. Na een fraaie actie van Cornfiel Kroon mocht Pop tien minuten voor tijd opnieuw aanleggen voor een strafcorner. Ditmaal sloeg hij raak in de lange hoek: 3-2. Vijf minuten voor het einde bepaalden de gasten de eindstand op 3-3. Venray speelt zijn volgende wedstrijd pas op zondag 7 mei, in en tegen Horst, aanvang 14.30 uur.

Verlies hockeysters

Venray | De hockeysters van Venray, uitkomend in de reserve vierde klasse, waren zondag een maatje te klein voor Deurne 2: 0-3 (0-2). Door de nederlaag is Venray na een goede competitiestart nu gezakt naar de vierde plaats op de ranglijst. Venray speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 7 mei uit tegen HC Nova 3, aanvang 11.45 uur.