Afbeelding
Foto:

Flair: tweede plaats op NK

Oss | Tijdens de Nederlandse kampioenschappen in Oss heeft de afvaardiging van dansvereniging De Peeldancers uit Ysselsteyn prima gepresteerd.

Op zaterdag slaagden drie danseressen in de categorie solo junioren er niet in een podiumplaats te bereiken. Vera van Dijk (393 punten) werd vierde, Floor Hellegers (379) achtste en Meike Franssen (361) tiende. In de categorie minioren garde werd Flair (foto) met 366 punten tweede en mag zich daarmee vicekampioen van Nederland noemen. In de categorie garde junioren vrije klasse werd Divine met 396 punten derde. Solo Anne Konings eindigde in de sportklasse op een dertiende plaats met 431 punten, terwijl garde Connected met 455 punten vierde werd. Vibe sloot het NK in de categorie show modern hoofdklasse af met een derde plaats met 462 punten.


Brands en Lake Valley uit elkaar

Venray | Frank Brands is niet langer trainer-coach van zaalvoetbalvereniging Lake Valley uit Venray.

Na een gesprek tussen bestuur en trainer gingen beide partijen vorige week per direct uit elkaar. Brands, die dit seizoen tussentijds aan de slag ging bij Lake Valley, had in het gesprek aangegeven in het nieuwe seizoen niet meer coach te zijn van de Venrayse zaalvoetbalclub. Daarop besloot het bestuur de verbintenis met Brands met onmiddellijke ingang te beƫindigen. "Heel jammer", aldus Brands, "Ik had graag de laatste twee wedstrijden van het seizoen gewoon afgemaakt. Helaas heeft het bestuur een andere keuze gemaakt." Brands had met de hekkensluiter uit de topdivisie een moeilijk seizoen, maar wist de laatste weken enkele zeges te boeken. Toch zag hij niet genoeg mogelijkheden om verder te gaan bij Lake Valley. "Ik heb mijn gevoel laten spreken en aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen. Nogmaals, ik vind het jammer dat ik niet samen met de groep het seizoen kan afmaken."