Violieren voor Speelgoedbank

Venray | De dames van Kiwanis Club de Rooyse Ladies verkopen op zaterdag 15 april violieren voor het goede doel Speelgoedbank Venray.

De actie wordt in samenwerking met September Bloemsierkunst gehouden en de verkoop vindt plaats op het Schouwburgplein en de Grote Markt. De Rooyse Ladies zijn deze dag in de winkelstraten te vinden. De violieren worden aangeboden in de kleuren wit, lichtroze en lavendel. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat een kind speelgoed heeft.

Helaas zijn er ook gezinnen waar het geld ontbreekt om speelgoed te kopen. De initiatiefnemers van Speelgoedbank Venray willen hier iets aan doen. Kiwanis Club de Rooyse Ladies draagt daar graag een steentje aan bij. De opbrengst van deze actie gaat dan ook geheel naar de Speelgoedbank.

Een bosje bloemen reserveren kan door het sturen van een e-mail naar communicatie@kiwanisderooyseladies.nl. Desgewenst kunnen de bloemen bij September Bloemsierkunst opgehaald worden.


Regionale Open Coffee

Broekhuizen | Restaurant Bij Christoffel in Broekhuizen is op dinsdag 18 april van 8.30 tot 12.00 uur de setting van de Regionale Open Coffee Met | Horst-Venray, hét laagdrempelig netwerkevent van de regio.

Ontspannen in gesprek komen met mede-ondernemers en vragen en ideeën uitwisselen? Dat is de unieke opzet. Daarnaast geeft deze editie van de Open Coffee alle informatie over efficiënter ondernemen aan de hand van twee gratis miniseminars met de titels Werk je in of aan je bedrijf? en Je bedrijf in je broekzak! gegeven door de sparringpartners van Business Boosters. Hiermee houden ondernemers en ondernemende professionals meer tijd over om bezig te zijn met hun passie: ondernemen.

Ben je een starter? Dan is dit een mooie gelegenheid om ondernemers te leren kennen. Wil je meer tijd om een medeondernemer beter te leren kennen? Dat kan! De lunch die kosteloos wordt aangeboden door het team van restaurant Bij Christoffel maakt het mogelijk. Op de gastenlijst staan inmiddels de colleges van B&W van de gemeenten Horst aan de Maas en Venray, maar ook ondernemers van kleine tot grote bedrijven uit de regio. Aanmelden kan via e-mail info@opencoffeemet.nl. Dit in verband met de gratis lunch.