11. Camiel Kroonen (Merselo), Marthijn Coppers (SVOC'01) en Indy Philips (SV United)        9

16. Robin Arts (Oostrum), Kenny Lommen (Oostrum), Chris Wilschut (Oostrum), Ahmad Qurishi (Merselo) en Kevin Koolhof (SV United)        7

21. Thomas Weijs (Leunen), Gijs Dinghs (Ysselsteyn), Frank Jespers (Ysselsteyn), Egzon Grguri (BVV'27), Sjimmie Smeets (BVV'27) en Daan Hendriks (Merselo         6

27. Paul Janssen (SSS'18), Jasper Lenkens (Volharding), Thomas Litjens (Leunen), Wout Gommers (Ysselsteyn), Paul Jeurissen (Ysselsteyn), Joey Gelden (BVV'27), Roel Verkoijen (BVV'27), Kay Wijenberg (Holthees) en Tom Michels (Merselo)         5

Einde aan mooie serie van Merselo

SVS-Merselo 1-0 (1-0).

STEVENSBEEK | Koploper Merselo leed in de vijfde klasse G verrassend een 1-0 nederlaag bij laagvlieger SVS. Daarmee kwam een einde aan een ongeslagen serie van zestien duels.

Het fel spelende SVS let de Merselonaren niet in hun spel komen. De ploeg van trainer Marcel Peters had zijn dag niet. De combinaties lukten niet en het elftal hing als los zand aan elkaar. De Merselose defensie – zonder routinier Niels de Klerk - had moeite met de lange halen van de thuisploeg, Na twintig minuten viel de enige treffer toen de handige linkeraanvaller vrij voor het doel van Joris Peeters opdook: 1-0. Vlak voor rust liet Merselo eindelijk een goed lopende aanval zien maar de doelpoging van Ahmad Qurishi werd gekeerd. Na rust kon Merselo het duel geen andere wending geven. Toch leken de bezoekers in de 56e minuut langszij te komen toen de SVS-keeper de bal losliet en Ahmad Qurishi van dichtbij de 1-1 binnentikte. De arbiter vond ten onrechte dat de doelman was aangevallen en hij annuleerde de treffer. Halverwege de tweede helft voorkwam Joris Peeters met een geweldige redding een grotere achterstand.