Sjimmie Smeets weer matchwinnaar

BVV'27-St.Hubert 3-2 (2-1).

Doelpunten: Roel Verkoijen (2x) en Sjimmie Smeets.

BLITTERSWIJCK | BVV'27 won in de slotfase met 3-2 van St. Hubert in de vijfde klasse G. Opnieuw bezorgde superinvaller Sjimmie Smeets zijn ploeg op de valreep de volle winst.

Net als tegen SVS en SV United scoorde de snelle aanvaller vlak voor tijd de winnende goal.

Roel Verkoijen opende na zeventien minuten de score. Uit een voorzet van Jens Arts tikte hij de 1-0 binnen. Na een overtreding in het strafschopgebied kregen de bezoekers na een halfuur een penalty die werd benut: 1-1. Vlak voor de pauze namen de Blitterswijckers opnieuw de leiding. Lou van Kempen veroverde de bal en hij zag zijn schot op de paal belanden. De attente Roel Verkoijen tikte de 2-1 binnen.

Twintig minuten voor tijd wist St. Hubert weer op gelijke hoogte te komen. De defensie van BVV'27 werkte een lange bal niet goed weg waardoor een tegenstander vrij op het doel kon afgaan: 2-2.. In de slotminuut trok de ploeg van trainer Jef Vels alsnog de winst naar zich toe. Egzon Grguri kwam opzetten vanaf het middenveld. Hij vond Sil Arts die op zijn beurt de zojuist ingevallen Sjimmie Smeets in stelling bracht: 3-2.