Afbeelding
Foto:

Mar-Oil: meer dan olie alleen

Vierlingsbeek | Mar-Oil in Vierlingsbeek timmert hard aan de weg in Zuid-Nederland. Het bedrijf van eigenaar Marc Oudenhoven is al meer dan tien jaar een zelfstandige oliehandel en een uiterst betrouwbare leverancier van motorbrandstoffen, smeermiddelen van Shell en onderdelenreinigers.

Maar Mar-Oil is meer dan olie alleen. Het is bijvoorbeeld ook een erkend leverancier van propaangas, additieven, koelmiddelen, heftruckgasflessen en antivriesmiddelen. Klantvriendelijkheid staat bij Mar-Oil hoog in het vaandel. "Service is een van onze sterke punten", zegt Marc Oudenhoven. "Wij leveren niet alleen, maar adviseren de klant, zowel particulieren als de zakelijke markt, met onze kennis en ervaring ook. We gebruiken ons internationale netwerk bovendien om op verzoek van de klant specifieke producten voor ze te vinden tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Die persoonlijke benadering is onze kracht, maar daarnaast leveren we natuurlijk ook hoogwaardige producten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en zorgen we voor een snelle levering."

De markt is en blijft in beweging. De olieprijs daalt en stijgt en ook de wensen en behoeften van klanten veranderen. De medewerkers van Mar-Oil houden de markt scherp in de gaten. "Wij zijn met behulp van de modernste technieken en informatie steeds op zoek naar mogelijkheden om in te springen op nieuwe ontwikkelingen. Ja, dat lukt goed. Steeds meer bedrijven en particulieren weten de weg naar onze vestiging te vinden. Onze focus ligt op de agrarische sector en de transportwereld, maar we leveren ook producten voor de wegen- en bosbouw, watersport en metaalverwerking. Kort samengevat zorgen onze producten en diensten ervoor dat mensen, machines en/of voertuigen zich snel, schoon en veilig kunnen voortbewegen."

Het leveren van motorbrandstoffen en smeermiddelen is en blijft echter een van de belangrijkste takken van Mar-Oil. "Als partner van Dieselolie24.nl kunnen wij de klant messcherpe prijzen bieden. Via de website is op iedere moment van de dag via pc, tablet of smartphone de actuele dieselprijs te bekijken. Bestellingen zijn vervolgens eenvoudig te plaatsen en worden vervolgens snel op locatie geleverd." Mar-Oil is eveneens leverancier en distributeur van Motul voor Zuid-Nederland. "Motul bestaat al meer dan 150 jaar en heeft een uitstekende internationale reputatie als specialist in het ontwikkelen en produceren van motorolie voor motoren. De producten van Motul behoren tot de beste motoroliƫn die op de markt te krijgen zijn. Daarnaast kunnen wij eigenlijk alle merken en types smeerolie aanbieden."

Maar wat veel mensen niet weten: Mar-Oil levert ook kleinverpakkingen, smeermiddelen en koelvloeistoffen en antivries aan burgers. "Op onze locatie in Vierlingsbeek kunnen particulieren bijvoorbeeld ook terecht voor gasflessen voor de barbecue en/of de camping." Marc Oudenhoven, met een grijns: "Dat is toch goed om te weten nu we aan de vooravond van de zomer staan."

Mar-Oil, Molenweg 2, 5821EA in Vierlingsbeek, telefoon 0478-561541, e-mail verkoop@mar-oil.nl, website www.mar-oil.nl. Foto: Simone Swinkels.