Festival All 365 Goed

Vierlingsbeek | Het festival Op De Tôffel in Vierlingsbeek viert in juni het 25-jarige jubileum en dat feit wordt kracht bijgezet op zaterdag 13 mei met een feest om dit jubileum te vieren: Alle 365 Goed met de Loco Loco Discoshow.

Deze feestbeesten hebben alle feesten van het jaar in één avond gestopt onder het motto Alle 365 Goed. Meng je in de mix van dj's, artiesten en gezelligheid. Handjes de lucht in met Danny Panadero en ga met de voetjes van de vloer bij gast-dj Tony Terrific. Alle 365 Goed wordt gehouden in zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Kaarten kunnen besteld worden via www.opdetoffel.nl.

De Locht in het teken van Pasen

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo staat op eerste en tweede paasdag een speciale kuikenbroedmachine opgesteld.

Voor kinderen is er een speciale paaseierenspeurtocht en ook kunnen ze kennismaken met de werking van de veilingklok. De muziek wordt verzorgd door het Venray's Seniorenorkest en fanfare Vriendenkring uit Swolgen.

Bezoekers kunnen in het museum tevens de wisselexpositie Onderweg, van karrenspoor tot A73 bekijken. Het museum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur