Afbeelding
Foto:

Open huis De Vink Security

Venray | Zondag 9 april houdt Roland de Vink open huis bij zijn beveiligingsbedrijf De Vink Security. Drie jaar geleden startte De Vink zijn eigen onderneming, na 19 jaar bij Flextronics en 32 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

"Drie jaar geleden stond ik voor de keuze. De kans was groot dat ik bij Flextronics weg moest. Ik heb toen mijn eigen weg gekozen. Ik werkte al 32 jaar in de beveiligingsbranche en was van mening dat daar mijn toekomst lag. Nu drie jaar later heb ik een mooi bedrijf met 20 medewerkers en een eigen kantoor aan de Stationsweg." De Vink zijn eerste klus was de kermis in Wanssum. "Nu heb ik meerdere kermissen onder mijn hoede. In totaal ben ik 160 dagen bezig met evenementenbeveiliging. Daarnaast doe ik ook persoonsbeveiliging, object- en horecabeveiliging." Zijn ervaring in de branche en het netwerk van beveiligers hebben hem de afgelopen drie jaar in het zadel geholpen. "Mijn werkgebied is geheel Zuid-Nederland. Ik heb veel relaties in de beveiligingswereld. De ene keer word ik ingehuurd door collega's, de andere keer word ik direct benaderd. Ik heb als ondernemer niet de ambitie om heel groot te worden. Ik voorzie nog een kleine groei. Waar het mij om gaat is betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Daarnaast staat samenwerking hoog in mijn vaandel. Zo doe ik veel met Secutor Security en ben ik inmiddels een erkend leerbedrijf en ben ik in het bezit van diverse certificaten." Zondag is iedereen tussen 12.00 en 18.00 uur welkom om bij De Vink Security een kijkje te nemen in de beveiligingskeuken. Maak kennis met camerasystemen, alarmsystemen en brandbeveiliging. De Vink Security is gevestigd aan de Stationsweg 120M.


Tweede tuinfeest bij Kusters 2.0

HEIDE | De tuin is het verlengstuk van de woonkamer. Met die gedachte presenteert Kusters 2.0 dit jaar voor de tweede keer het Terras en Trends-concept. Bezoekers kunnnen zich op tweede paasdag laten overtuigen van dit totaalconcept voor in en om de tuin.

Kusters 2.0 heeft dit concept vorig jaar geïntroduceerd en toen op het tweede paasdag krachtig gepresenteerd. Een succes, ondanks de weersomstandigheden vorig jaar. Genoeg reden om dit samen met diverse partners opnieuw te organiseren. Partners waarmee Kusters 2.0 dagelijks interieur en exterieur projecten realiseert, maar ook andere partners met het proeven van beleving hoog in het vaandel. Mooie materialen, goede advisering in een eigentijdse ambiance met als rode draad het proeven in de ruimste zin van het woord.

Tijdens het tuinfeest kunnen de bezoekers inspiratie opdoen over het binnen- en buitenleven of woonsfeer in het algemeen. Maar ook daarna zijn ze bij Kusters 2.0 aan het goede adres. Tijdens het tuinfeest kunnen ze ook een hapje en drankje proeven en zich laten verrassen door diverse culinaire partners. Interesse gewekt? Breng dan tweede paasdag een bezoek aan het tuinfeest van Kusters 2.0 'en laat ons feest uw feest zijn'. Kusters 2.0 is gevestigd aan de Spiekert 4 in Heide. Kijk ook eens op de website www.kusters2punt0.nl of like Kusters 2.0 op Facebook.


Dovenschool in Gambia geopend

Meerlo | Stichting Care Foundation The Gambia had al jaren de wens om een speciale school te bouwen voor kinderen met een beperking.

Dit project heeft de familie Goumans uit Meerlo ingediend bij Stichting SOS Meerlo-Wanssum. Samen met veel mensen die dit project ondersteund hebben is het doel bereikt. Op 4 maart is de speciale (doven)school in het dorpje Jiboro officieel geopend.

Het gezin Goumans is afgereisd naar Gambia en op zaterdagmorgen 4 maart werden ze met de, tevens gedoneerde schoolbus, opgehaald. Er waren veel mensen aanwezig uit het dorp en zelfs uit de naburige dorpen waren de burgemeesters aanwezig.Ook Nederlanders die elders in Gambia een project hebben kwamen een kijkje nemen. Rond 11.00 uur arriveerde een stoet hooggeplaatste functionarissen, waaronder de minister van agricultuur. Ook de Gambiaanse televisie was aanwezig en de opening van de school in Jiboro is landelijk in het nieuws geweest. Dit project is gerealiseerd door samenwerking met de Stichting SOS Meerlo-Wanssum, Care Foundation The Gambia, Serviceclub Raam en Maas en heel veel mensen die dit project hebben ondersteund.

"Als gezin hebben we een geweldige ervaring mogen opdoen door dit project, iets wat we ons hele leven zullen meenemen, wetende wat je kunt bereiken door samenwerking" aldus Anita Goumans.