Afbeelding
Foto:

Devilleband in De Uitmarkt

Venray | In De Uitmarkt aan de Grote Markt in Venray is op zaterdag 15 april om 22.00 uur de Devilleband te gast. De entree is gratis.

In 2002 gaf Willy (Mink) Deville een 'unplugged'-concert in Berlijn. Bluesy, melodische nummers kwamen tijdens dit optreden voorbij, waaronder Let it be me, Spanish Harlem, Hound Dog, You better move on, Story book love, Demasiado Corazon en Hey Joe. Een aantal ervaren muzikanten nam dit concert als uitgangspunt voor een eigen optreden. Van romantisch-melodisch in het begin van de avond tot een swingend Zuid-Amerikaans aan het eind.

Aanvankelijk gestart als een tijdelijk project, is dit inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagde act. De Devilleband speelt op een semi-akoestisch niveau in een bezetting met zanger, drummer, bassist, gitarist, saxofonist en pianist. Deze muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in tal van bekende bands zoals Bots, Joe Coverband, Bluesaround, Houdoe, Blind Eye. De liedjes van Deville zijn speciaal gearrangeerd voor deze bezetting. Voor meer informatie over de band kijk op www.devilleband.nl.


Rijbewijskeuring

Venray | Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan, kan daarvoor op vrijdag 14 april terecht bij stichting De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. Vooraf moet wel even een afspraak worden gemaakt via telefoon (0478)586706. De volgende keuring is op vrijdag 12 mei.