Afbeelding
Foto:

TTL Custers breidt uit met eigen tandarts

Oostrum | Tandtechnisch Laboratorium Custers in Oostrum is uitgebreid. Sinds vorig jaar kunt u altijd direct met TTL Custers contact opnemen voor alle voorkomende werkzaamheden.

In het verleden kon het zijn dat u hiervoor naar een externe tandarts moest. Sinds vorig jaar heeft TTL Custers een eigen tandarts en tandprotheticus in huis. Dus ook als u nieuwe implantaten en/of een implantaatprothese nodig hebt kunt u direct naar TTL Custers waar u door een tandarts, tandprotheticus en tandtechnicus geholpen wordt. Bij nieuwe implantaten komt u eerst bij een implantoloog. Ook wanneer u nog eerst tanden moet laten verwijderen voordat u een prothese krijgt kunt u ook rechtsreeks komen. Niet nieuw maar wel vertrouwd is dat u voor reparaties aan uw prothese nog altijd rechtstreeks terecht kunt bij het deskundige team van TTL Custers. Martien Custers heeft meer dan 45 jaar ervaring in diverse disciplines op het gebied van tandtechniek. Hij was destijds een van de eersten die een tandtechnisch laboratorium startte in deze regio. Tandtechnisch Laboratorium Custers ligt aan de Oirloseweg 4 in Oostrum en is bereikbaar via tel.: 0478-581997 of e-mail info@ttlcusters.nl. Zie ook www.ttlcusters.nl.


Dagmar Boom

Leunen | Dagmar Boom (16) uit Leunen heeft dinsdagavond met Oranje-18 op het Europees kampioenschap in Arnhem met 1-3 verloren van Duitsland. Het was de tweede nederlaag voor Oranje, dat eerder deze week het hoofd boog voor Bulgarije (1-3) en een knappe 3-0 zege behaalde op regerend Europees kampioen Rusland.

Nederland zal in de laatste twee poulewedstrijden tegen Turkije en Italië vol aan de bak moeten om kwalificatie voor het WK en de EYOF in het vizier te houden. Ook tegen Duitsland begon Oranje met Dagmar Boom in de basis. De Nederlandse ploeg verloor met de setstanden 27-29, 20-25, 25-22 en 16-25. Tot en met zondag 9 april wordt in sporthal Valkenhuizen in Arnhem het EK voor meisjes onder 18 jaar gespeeld. Oranje staat in poule 1 samen met Bulgarije, Duitsland, Italië, Rusland en Turkije. Woensdag speelde het Nederlandse talententeam tegen Turkije. Bij het ter perse gaan van deze editie was de uitslag van dat duel nog niet bekend. Donderdag om 19.00 uur kruist Oranje-18 de degens met Italië.