Afbeelding
Foto:

VVV Venray
het museum in

Venray | Zaterdag 8 april sluit om 16.00 uur de deur van de tijdelijk vestiging van het VVV-kantoor aan de Passage in Venray. Zoals bekend gaat het VVV onderdeel uit maken van de Borggraaf, met onder meer het nieuwe Venrays Museum.

Volgens het verhuisplan zal de nieuwe vestiging aan het Mgr. Goumansplein (gelegen bij de Grote Kerk) vanaf dinsdag 18 april weer dagelijks voor iedereen beschikbaar zijn. De Venrayse VVV richt zich primair op het geven van toeristische informatie voor inwoners en bezoekers van Venray en omgeving. VVV Venray bestaat al ruim 70 jaar in meerdere hoedanigheden, maar altijd met als doelstelling Venray te promoten en daaraan zelf bij te dragen.

Naast VVV Venray is ook het toeristisch-recreatief platform Venray actief in de regio. Gezien de gemeenschappelijke doelstellingen en om vraag en aanbod samen te brengen, is ervoor gekozen om het VVV onderdeel onder te brengen bij het toeristisch- recreatief platform Venray. Met de wetenschap en de garantie dat de VVV voor Venray behouden blijft, zal de huidige voorzitter van VVV Venray, Erik Peters, in het belang van Venray promotie zijn taken overdragen aan André Tonen, voorzitter van het toeristisch- recreatief platform Venray.

Foto: Wilma, Tiny en Kerina sluiten hun periode bij het VVV-kantoor af.


Cheerleaders

Zwolle | De cheerleaders van Partisans Athletics uit Boxmeer, met leden uit onder meer Venray, Maashees en Vierlingsbeek, hebben goede zaken gedaan tijdens de tweede wedstrijd van het seizoen.

In Zwolle werden zondag verschillende ereplaatsen in de wacht gesleept. In de categorie partnerstunt werden Rob Tonnaer en Mayke Bongers eerste met 71,5 punten. Melchior Bos en Marlie van Haren behaalden 37 punten en Patrick van Rooij en Lieke Graat 84,25 punten in de categorie exhibition. In de categorie Peewee's Exhibition werd het optreden van Little Athletics (twaalf meisjes van 5 tot en met 11 jaar) beloond met 39,5 punten. Het juniorenteam Athletics Elite (meiden van 12 tot en met 15 jaar) kreeg maar liefst 41 punten, goed voor een tweede plaats. Het seniorenteam Partisans Athletics (16 jaar en ouder) sloot de dag af met 58.75 punten, goed voor een tweede plaats. Dit team komt in juni namens Nederland uit op het EK Cheerleading in Praag. Door hun prestaties mogen alle teams van Partisans Athletics op 18 juni deelnemen aan de finale van het NK cheerleading.