Handbalkampioen Manual C1

Na het kampioenschap van de dames senioren was het nu de beurt aan de handbaljongens C van Manual om het kampioenschap binnen te slepen.

Het team onder leiding van coach Jac Gubbels en trainer Jo de Jonge slaagde erin voldoende punten bij elkaar te sprokkelen in de achttien wedstrijden. 24 punten en een doelsaldo van +84 waren voldoende om na de laatste wedstrijd tegen VHC uit Valkenswaard het kampioenschap te kunnen vieren. Nu gaat het team in de veldcompetitie wederom op jacht naar het kampioenschap, maar het speelplezier staat op de eerste
plaats.

"Een prima voorbereiding"

Zeist | Hamburg Panthers, de Duitse zaalvoetbalploeg van de Nederlandse coaches Jos van Gerven en Frank Brands, heeft afgelopen weekend in een oefenduel nipt verloren van het Nederlands futsalteam: 3-2.

In het KNVB-sportcentrum in Zeist nam het nationaal zaalvoetbalteam van Nederland voor de rust een 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwam de Duitse topploeg twee keer terug (1-1 en 2-2) maar moest uiteindelijk de zege aan Oranje laten.

Coach Van Gerven uit Venray was tevreden met het spel van zijn ploeg: "We hebben heel sterk gespeeld. Ook verschillende goede kansen gecreƫerd tegen een sterke tegenstander. Een gelijkspel was misschien wel verdiend geweest."

Voor Van Gerven en Hamburg Panthers was het oefenduel een prima voorbereiding op de halve finale om het Duits kampioenschap tegen Regensburg: "Dit was voor ons een heel nuttig duel waar we enorm veel van geleerd hebben."

Nederlaag hockeysters

Bakel 2-Venray 3-1 (2-0). Doelpunt Venray: Wendy Heijting.

Bakel | De hockeysters van Venray gingen zondagmiddag in de reserve vierde klasse kopje onder tegen Bakel 2. Het uitduel eindigde in een 3-1 nederlaag voor de gasten uit Venray, die halverwege de wedstrijd tegen een 2-0 achterstand aankeken. Voor de Venrayse ploeg scoorde Wendy Heijting de enige treffer. Op zondag 9 april speelt Venray thuis tegen Deurne 2. Aanvang 14.45 uur.