SVOC'01 mist te veel kansen

SVOC'01-SVS 1-0 (1-0).

Doelpunt: Sid Peeters.

OIRLO | SVOC'01 behaalde thuis tegen het laaggeklasseerde SVS een krappe 1-0 zege in de vijfde klasse G. De tricolores domineerden vanaf het beginsignaal, maar de kansen werden keer op keer gemist.

Verdediger Joost Deenen moest al na enkele minuten geblesseerd naar de kant. Maarten Peters was zijn vervanger. De broers Danny en Rob Houwen, samen al goed voor 27 treffers in deze competitie, wisten ditmaal niet het vijandelijke doel te vinden. De ballen vlogen over of langs het Stevensbeekse doel. En als de bal wel binnen de palen kwam dan greep de doelman meestal goed in. In de 37e minuut viel de openingstreffer. De SVS-keeper redde in eerste instantie nog op een vrije trap van Marthijn Coppers waarna Sid Peeters de 1-0 binnenschoot. SVOC'01 begon voortvarend aan de tweede helft, maar het tweede doelpunt bleef uit. Na ruim een uur trof Marthijn Coppers de lat uit een corner van Rob Houwen. Een kwartier voor tijd kwamen de tricolores goed weg toen sluitpost Nick Classens met behulp van de paal een doelpoging onschadelijk wist te maken. In de slotseconden kon Danny Houwen alleen op het doel afgaan, maar de scheidsrechter blies abrupt voor het eindsignaal.