Lunchconcert

Overloon | In de Theobalduskerk aan het 14 oktoberplein 9 in Overloon vindt op vrijdag 21 april vanaf 12.30 uur een lunchconcert plaats.

Even loskomen van alle drukke dagelijkse werkzaamheden en de ziel laven met een uurtje cultuur op hoog niveau? Bezoek dan het concert door organist Geert Verhallen en Vrouwenkoor Chablis uit Nijmegen onder leiding van Caroline Westgeest. Op het programma staan composities van Mendelssohn, Tormis, Kodaly, en het beroemde Ständchen van Franz Schubert uitgevoerd samen met bariton Roel Schutgens. De entree is gratis.

Koffiemoment

Venray | Sinds enkele maanden kunnen bewoners elke eerste vrijdag van de maand binnenlopen in wijkcentrum Den Hoender om koffie te drinken en te kletsen met medewijkbewoners.

Wijkraad Noord West is ook aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Het volgende koffieinloopmoment is op vrijdag 7 april van 10.00 tot 12.00 uur.

Beukfeest

Vierlingsbeek | Het Vierlingsbeekse podium Gryphus staat op zaterdag 8 april weer op zijn grondvesten schudden vanwege het Beukfeest. In deze 27e editie zijn de hoofdrollen voor de metalbands Kaasschaaf, Procreation en Pictura Poesis. De eerste band start om 21.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.gryphus.nl.