Afbeelding
Foto:

Time2Eat: lunchen en ontbijten

Venray | Op 1 april gaat in De Bleek een nieuwe broodjeszaak open, Time2Eat van Ramon en Jessica van Tol. Voor het Venrayse echtpaar gaat hiermee een droom in vervulling.

Ramon werkte na zijn koksopleiding in de keuken van Vincent van Gogh en had ook een autopoetsbedrijf. Maar een eigen broodjeszaak op geheel eigen wijze runnen was toch altijd de droom van hem en Jessica. "Eind vorig jaar zijn we nog eens een keer goed gaan kijken en tellen. Kijken wat er in de omgeving speelt, hoe anderen het doen, hoe het anders kan. Tellen is natuurlijk noodzakelijk. We wilden het bedrijf geheel met eigen middelen opstarten."

Dat is gelukt. Ramon en Jessica hebben samen met bakkerij Van Gassel een nieuw eigen broodje ontwikkeld. "Niet zo hard als een pistolet, maar ook niet te zacht. Lekker en krokant", aldus Ramon. "We hebben een witte en een Waldkornvariant met twaalf verschillende vormen van beleg. Daarbij gebruiken we pure producten. Zo komt de filet Americain van slager Verschuuren. Verder maken we zo min mogelijk gebruik van sauzen, het gaat om de pure smaak. Salades worden bovendien vers bereid." Ook is gedacht aan gezinnen met jonge kinderen. "Vaak is er voor de kinderen geen afleiding. Daar hebben we wel voor gezorgd, waardoor de ouders rustig kunnen genieten van hun ontbijt en/of lunch." Want bij Time2Eat kun je ook ontbijten. Op weekdagen is de zaak vanaf 9.00 uur geopend. "Ontbijt kan tot 10.30 uur, lunch tot circa 14.00 uur en rond 16.00 uur uur hebben het 4-uurtje, speciaal voor de jeugd. Ook erg lekker zijn onze smoothies, waarvoor we een speciale bar hebben ingericht. Uiteraard kan iedereen bij ons ook broodjes afhalen."

Vanaf zaterdag 1 april opent Time2Eat zijn deuren in De Bleek 72. Elders in deze krant staat de openingsadvertentie met een leuke actie waar u van kunt profiteren als u met de advertentie naar Time2Eat gaat. Foto Henk Lammen.


Kwallenballen

Vredepeel | Achter de benzinepomp bij gemeenschapshuis De Kleine Loef in Vredepeel wordt op zondag 28 mei vanaf 11.00 uur de derde editie van het Kwallenballen gehouden. Kwallenballen is een soort rugby, maar dan op een omgeploegd en kletsnat maïsveld. Scoren doe je door de natte, loodzware 'kwal' in de waterbak van de tegenstander te gooien of er natuurlijk met zak en tegenstander in te vallen. Teams van minimaal vijf personen kunnen zich aanmelden. Teams met spelers boven de 16 jaar worden ingedeeld in de volwassenenpoule. Onder de 16 jaar worden de teams verdeeld in een tiener- en kindercompetitie. Opgeven kan via e-mail kwallenballenvredepeel@gmail.com tot 22 mei. Deelname is gratis.